yobit eobot wp fastest cache wp super cache
TYP901 Banner

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Problems with Message Centre

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Problems with Message Centre

    Hi Uwe,

    am having problems receiving and reading messages which are showing up as blank.
    Am trying to respond to a PM from a member and nothing much is happening. Is there a problems wiht PM's at preent ?
    regds,
    Phil
    sigpicPhil Lack
    TYP901 Register Inc. # 002 (Founding President)
    Early 911-S Registry # 690
    R-Gruppe # 367
    '72 911E 2.4 Coupe (SOLD)
    '15 MB CLA 250 Sport Shooting Brake - daily
    2012 BMW 1M Coupe 6-spd (Wow)

    #2
    Same here

    Comment


      #3
      If you click on Messages in the top bar and select 'Go To Message Centre', it should all work from there.
      Uwe Imhoff
      TYP901 Website Mechanic

      Comment


        #4
        Originally posted by 911jack View Post
        If you click on Messages in the top bar and select 'Go To Message Centre', it should all work from there.
        I am not so sure about that
        that is what i did and I can get some parts of messages BUT others are blank see example tonight

        HOWEVER SOME of the message came through in the truncated email that notified me of a PM ????aaa.jpg
        Last edited by HughH; 14-04-21, 11:32 PM.
        Hugh Hodges
        1973 E
        Australian TYP 901 Register #005
        Early 911S Register #776

        Comment


          #5
          Yeah been seeing the same as well. I received en email notification the other day which contained the message, but in Message Centre it was blank.
          '95 993 - daily run-about
          '70 911T - bringing her back to former glory

          Comment


            #6
            there are still problems

            I sent a PM last night in response to someone
            they were obviously able to read it and replied
            however when looking at their reply (or my sent box) my message is not visible at all although it shows i have sent something (it is all blank)
            Hugh Hodges
            1973 E
            Australian TYP 901 Register #005
            Early 911S Register #776

            Comment


              #7
              it is getting stranger.......
              I just got a PM from the person who sent the message originally asking me to repeat my answer as he could no longer see it

              I did that and AS I POSTED IT all of his messages disappeared and MY original one became visible again along with my new message

              the system seems seriously screwed up
              Hugh Hodges
              1973 E
              Australian TYP 901 Register #005
              Early 911S Register #776

              Comment


                #8
                Uwe is working on the issues I got some test messages today
                Clyde Boyer
                TYP 901 Register Inc.
                President
                Early S Register Member #294
                R Gruppe Member #366

                Assorted 911's
                1 BMW

                Comment


                  #9
                  Thanks Clyde, I hope he resolves whatever the issue is. I did post a note in my for sale thread of recent items advising I was NOT receiving PM's even though some members said they sent them.

                  I also noticed that now every time I login, I have to verify my username and p/word whereas in the past, it automatically logged me in. I have definitely checked the "remember me" box but this doesnt help so I wonder if the forum software has a few bugs that are now appearing - or did we get a recent update of software that Uwe has installed which might bw causing this and other PM problems as noted above.

                  sigpicPhil Lack
                  TYP901 Register Inc. # 002 (Founding President)
                  Early 911-S Registry # 690
                  R-Gruppe # 367
                  '72 911E 2.4 Coupe (SOLD)
                  '15 MB CLA 250 Sport Shooting Brake - daily
                  2012 BMW 1M Coupe 6-spd (Wow)

                  Comment


                    #10
                    Phil, no updates for a while and its on the latest version, PM looks better after researching on forums for a while and finding a couple of snippets that made sense.

                    Please test PM's if you can using the Message Centre.

                    For your login can you try from another bowser/computer, if that behaves normally perhaps clear history/cache on your browser.
                    Uwe Imhoff
                    TYP901 Website Mechanic

                    Comment


                      #11
                      Phil
                      that login thing happened to me a while ago - out of the blue. it persisted although I tried to do some things like clear cache etc then out of the blue again it was OK again - I suspect something to do with My PC at the time but I am really not sure
                      Hugh Hodges
                      1973 E
                      Australian TYP 901 Register #005
                      Early 911S Register #776

                      Comment


                        #12
                        Originally posted by 911jack View Post
                        Phil, no updates for a while and its on the latest version, PM looks better after researching on forums for a while and finding a couple of snippets that made sense.

                        Please test PM's if you can using the Message Centre.

                        For your login can you try from another bowser/computer, if that behaves normally perhaps clear history/cache on your browser.
                        Thanks for yr suggestions Uwe. I am using the latest Google Chrome browser and regularly clear my history/cache so doubt this is a problem.
                        I usually send a PM via right clicking on a members name in a thread to open up a PM window and dont go specifically to the Message Centre. Maybe I will try that, however I am still not receiving the body of a PM even when I see a notification one has been sent. I only get the heading.

                        will keep trying to see if anything has changed.
                        sigpicPhil Lack
                        TYP901 Register Inc. # 002 (Founding President)
                        Early 911-S Registry # 690
                        R-Gruppe # 367
                        '72 911E 2.4 Coupe (SOLD)
                        '15 MB CLA 250 Sport Shooting Brake - daily
                        2012 BMW 1M Coupe 6-spd (Wow)

                        Comment


                          #13
                          If you click on the heading somewhere, do you get the full thread ?
                          Uwe Imhoff
                          TYP901 Website Mechanic

                          Comment


                            #14
                            Uwe, I didnt understand what you wanted me to do. I went into my Message Centre and clicked on the mot recent message (4 June) where I could only see the subject of the PM and there was no text visible. Seems others also have this issue so there is definitly something wrong as I cant rely on the PM system getting thru to a member.
                            sigpicPhil Lack
                            TYP901 Register Inc. # 002 (Founding President)
                            Early 911-S Registry # 690
                            R-Gruppe # 367
                            '72 911E 2.4 Coupe (SOLD)
                            '15 MB CLA 250 Sport Shooting Brake - daily
                            2012 BMW 1M Coupe 6-spd (Wow)

                            Comment


                              #15
                              Hi Phil, I don't think Uwe's fix will recover old messages that were affected by the problem, but hopefully any new messages will work OK now.
                              Joyce
                              TYP 901 Events Co-ordinator

                              68 912
                              85 911 cab

                              Comment

                              Working...
                              X